Bülten

Kasım 2022Acronis #CyberFit 2022 Summit Miami

Acronis #CyberFit 2022 Summit Miami

Acronis #CyberFit 2022 Summit Miami'de coşkuyla başladı. Solid Bilişim olarak katıldığımız bu summit'de Acronis CEO'su Patrick Pulvermueller siber güvenliğe verdikleri önem ve arge süreçlerinden bahsettiler. Acronis 2023 yılında Türkiye'de de daha fazla projede yer alacaktır.
Eylül 2022Aldo Grup & Sophos

Aldo Grup Sophos Altyapısı

Aldo Grup, Sophos'un gelişmiş güvenlik çözümleri ile birlikte XDR teknolojisini aktif olarak kullanmaktadır. Next-generation Firewall - XDR tarafında senkronize güvenlik ile uçtan uca tek bir platformdan koruma sağlamaktadır.

Yaklaşık 40'a yakın lokasyonunu Sophos'un SD-RED cihazları üzerindeki 4,5G LTE ve SD-WAN teknolojisini kullanarak merkezi yönetim sağlamaktadır.

Eylül 2022Acronis Cyber Protect

Acronis & Logosoft Etkinliği

Acronis ve iş ortaklarımızdan Solid Bilişim Teknolojileri ile Villa Bosphorus’ta boğaza karşı bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Kahvaltımızın ardından katılımcılarımız eşliğinde Cyber Protect ile yedeklerimizi nasıl koruyabileceğimizi konuşarak verimli bir gün geçirdik.
Haziran 2022Gaziantep Divan Otel

Gaziantep Divan Otel Etkinliği

Gaziantep Divan Otel'de gerçekleştirdiğimiz Sophos Next-Generation Firewall - EDR & XDR - E-mail Gateway çözümlerimiz ve canlı hacking senaryolarında XDR çözümlerinin almış olduğu aksiyonları anlatmaya çalıştık. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.